Известие

Collapse
No announcement yet.

Шум на помпата в резервоара преди стартиране.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шум на помпата в резервоара преди стартиране.

Купих си Alfa 159 GTDm 16V преди няколко дни, но не бях обърнала внимание на шума от помпата в резервоара преди стартиране на двигателя(когато поставя устройството и дам на контакт, се чува шумът на помпата, която след няколко секунди спира).Знам, че това е нормално за всеки автомобил, но ми се струва, че се чува по-силно отколкото е необходимо.Може би, не съм я чула до сега, защото палех веднага, а не изчаквах.Нормално ли е това?Благодаря ви предварително (:
    ALFA ROMEO 159

Малко е трудно да определим нивото на шума дали е нормално...Може би ако минеш през сервиз ще е по-добре, тук няма как да разберем. Но си абсолютно прав(а), че помпата се чува при контакт.

Comment

Благодаря за бързия отговор! (:
      ALFA ROMEO 159

Comment

Абе да ти кажа,всички са им доста шумни помпите,така че не смятам че е повод за притеснение,но все пак мини през сервиз
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Silvia86 Покажи съобщение
          Купих си Alfa 159 GTDm 16V преди няколко дни, но не бях обърнала внимание на шума от помпата в резервоара преди стартиране на двигателя(когато поставя устройството и дам на контакт, се чува шумът на помпата, която след няколко секунди спира).Знам, че това е нормално за всеки автомобил, но ми се струва, че се чува по-силно отколкото е необходимо.Може би, не съм я чула до сега, защото палех веднага, а не изчаквах.Нормално ли е това?Благодаря ви предварително (:
          Шум, не шум винаги изчаквай поне 10сек
          Важи за всяка кола!

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
            Шум, не шум винаги изчаквай поне 10сек
            Важи за всяка кола!
            Има някои коли на които помпата им почва да върти със стартера така че и да чакаш и да не чакаш все тая
            При жтд-то не е така ест.
            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Благодаря на всички!!!Мисля, че съм се вживяла малко повече.Колата е перфектна и много и се радвам <3 абеее МУЗИКА ОТ МЕТАЛ !!!
              ALFA ROMEO 159

Comment

Пускаш първо музиката и няма проблем.
                Сега сериозно,особено на първо палене,помпата си се чува.Даваш на контакт и изчакваш да чуеш едно цъкане и помпата да се спре и въртиш да запалиш.Щом помпата е спряла,налягането в горивопровода е оптимално.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ходих за всеки случай в сервиз и направих проверка, всичко е ОК (: Благодаря отново
                  ALFA ROMEO 159

Comment

Working...
                  X